آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد
سرخط خبرها

تداخل مصرف قهوه با دارو‌ها

  • کد خبر: ۸۳۰۶۷
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
تداخل مصرف قهوه با دارو‌ها
بسیاری از مردم قهوه را جهت رفع خستگی فکری و جسمی و افزایش هوشیاری می خورند، اما نمی‌دانند نوشیدنی‌های کافئین‌دار مثل قهوه موجب تداخلات دارویی مهم شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، قهوه و کافئین نوشیدنی پرطرفدار در بین تمامی مردم جهان است و به دلیل خواص ضدخستگی و بهبود کیفیت عملکرد مغز در زمان خستگی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود؛ بنابراین طبیعی است که خیلی از افراد با سابقه مصرف دارو‌های مختلف به طور همزمان قهوه و نسکافه نیز مصرف کنند. اما باید در نظر داشت توجه به تداخلات دارویى با قهوه اهمیت بسیاری دارد.

مطالعات تحقیقی بسیاری نشان می‌دهد که قهوه به طور قابل توجهی بر جذب، انتشار، متابولیسم و ​​دفع بسیاری از دارو‌ها تأثیر می‌گذارد. قهوه می‌تواند اثرات یا جذب برخی از دارو‌های رایج را تشدید کند و در اثر اصلی دارو تداخل ایجاد می‌شود. در این مطلب سعی شده است تا اثر قهوه بر برخی از دارو‌ها را معرفی کنیم:

دارو‌های پوکی استخوان

اگر شما همراه با داروی پوکی استخوان خود قهوه مصرف می‌کنید موجب کاهش یافتن اثر داروی خود خواهید شد.

داروی رفلاکس اسید

پزشکان می‌گویند دارو‌های ضد رفلاکس اسید معده، وقتی به عنوان اولین چیز در صبح، قبل از خوردن یا نوشیدن هر چیز دیگری مصرف می‌شوند، بهترین عملکرد را دارد.
همچنین باید به خاطر داشته باشید که به این دلیل که قهوه حاوی اسید است، ممکن است مشکلی که به خاطر آن، دارو مصرف می‌کنید، را تشدید کند.

دارو‌های تیروئید

متخصصین می‌گویند که دارو‌های مربوط به تیروئید، به ویژه، باید با معده خالی مصرف شوند، و حداقل به مدت نیم ساعت هیچ چیز دیگری نباید مصرف شود. دلیل این است که بدن بتواند داروی تیروئید را جذب کند.

دارو‌های نارسایی قلبی

همچنین، به دلیل خاصیت ادرارآور بودن کافئین، بیماران تحت درمان نارسایی قلبی باید مواظب نوشیدن قهوه دارای کافئین باشند.

تداخل مصرف قهوه با دارو‌ها

داروی سرماخوردگی

برخی دارو‌های سرماخوردگی، مانند سودافد، محرک هستند. اگر مایلید که در دوران سرماخوردگی در طی روز خواب کوتاهی داشته باشید، توجه کنید که نوشیدن قهوه در حین مصرف برخی دارو‌های ضدسرماخوردگی می‌تواند استراحت را دشوارتر کند.

دارو‌های تورم پا

به اعتقاد متخصصین به طور کلی کافئین، هورمونی را که موجب تحریک احتباس آب در بدن می‌شود، سرکوب می‌کند، بنابراین یک ماده‌ی دیورتیک است. این بدان معناست که کافئین موجود در قهوه می‌تواند دارو‌های مدر را تقویت کند؛ مانند دارو‌های مورد استفاده برای درمان ورم پاها.

دارو‌های درمان کم‌توجهی

به گفته‌ی متخصصین اگر به علت تشخیص حواس پرتی، بیش فعالی یا تکانشگری از دارو استفاده می‌کنید، باید بدانید که کافئین موجود در قهوه می‌تواند همه چیز را تشدید کند و احتمالاً سیستم بدن شما کمتر از دارو سود خواهد برد.

دارو‌های ضد فشار خون بالا

هنگامی که دارو‌های درمان فشار خون بالا با قهوه ترکیب می‌شود، نیز ممکن است باعث ایجاد یک اثر دیورتیک شدیدتر شوند. ما باید به اثر افزایشی این مواد در کنار هم توجه کنیم.

موارد عنوان شده به این معنا نیست که شما باید این نوشیدنی محبوب‌تان را رها کنید. بلکه نیاز است برای مصرف داروهایتان برنامه‌ریزی کنید تا تداخلی با قهوه مصرفی‌تان نداشته باشند و قطعا باید توجه کرد که تداخلات ضعیفتر با سایر دارو‌ها عمدتاً با عدم مصرف همزمان و فاصله گذاری حدود ۲ ساعت بین مصرف دارو و قهوه قابل پیشگیری است.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->